(VIDEO) Pet golova hrvatske reprezentacije u Omišu: Perišić zabio svojima u prvoj akciji, uslijedila još četiri gola

Foto: fah

Hrvatska nogometa reprezentacija uveličala je proslavu 100. rođendana NK Omiš i u revijalnoj utakmici pobijedila slavljenika sa 4-0 (3-0) pred više od 5000 gledatelja na omiškom gradskom stadionu Anđelko Marušić Ferata, a vodeći pogodak za ‘vatrene’ postigao je Omišanin Ivan Perišić, glavni inicijator dolaska svjetskih doprvaka u grad na ušću Cetine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Perišića, golove za Hrvatsku postigli su Josip Brekalo (12) i Luka Modrić (39) u prvom poluvremenu te dvostruki strijelac Bruno Petković (58, 68) u drugom dijelu.

Pogledajte golove:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.