(VIDEO) Pjaca: S Mandžom imam poseban odnos, iz Hrvatske mi najviše nedostaje Zagreb, a on ne može doći k meni

Foto: snimka zaslona

Nakon Zeta, Lokomotive i Dinama, Marko Pjaca je i prije 22. rođendana, pet godina nakon debija u HNL-u, zaigrao za veliki talijanski klub Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O tome svi sanjaju kada krenu sa svojom karijerom. Ja sam se nadao tome, radio sam svaki dan da bi došao do ovoga i mogu reći da se stvarno osjeti da je ovo jako veliki klub kad se dođe ovdje. Ne mogu reći da imam neki poseban pritisak s obzirom da su ovdje legende kluba i igrači koji su došli za puno veće novce od mene, kaže Marko Pjaca u ekskluzivnom razgovoru za HRT.

U Serie A je dosad zabilježio 13 nastupa, a u Ligi prvaka 3.

Bio sam ozlijeđen tri mjeseca i nije mi bilo lako jer sam tek došao te sam se htio dokazati i igrati što više da se naviknem na talijansku ligu i nogomet. Mislim da su ovdje svi taktički savršeni, i to je najteže za igrače, posebno napadače naći neki prostor prazan u kojem ćeš primiti loptu i naći se u šansi, primjetio je igrač Juvea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlično su me prihvatili svi, dečki su jako dobri i sretan sam da sam došao u takvu ekipu. Poseban odnos, naravno, imam s Mandžom. Buffon je prava legenda, to se vidi čim uđe u prostoriju, vrlo je pristupačan i jednostavan.

Brzo se priviknuo i na talijanski stil života.

Vožnja je malo kaotičnija nego u Hrvatskoj, ali sve ostalo je stvarno lijepo. Torino je lijepi grad i ima se šta za vidjeti, tako da, što se grada tiče – zadovoljan sam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše mi nedostaju obitelj i prijatelji, ali često znaju doći, a ako mi dođu roditelji onda mi mama kuha – to mi je najbolje. Iz Hrvatske mi najviše nedostaje Zagreb, on mi ne može doći, zaključio je sa smiješkom 22-godišnji hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.