(VIDEO) Pogledajte ‘ludo’ slavlje hrvatskih rukometaša i Nike Kovača nakon pobjede protiv Islanda na startu SP-a

Foto: Snimka zaslona

Hrvatska rukometna reprezentacija u jednoj utakmici punoj preokreta na startu Svjetskog prvenstva svladala je neugodni Island 31:27.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atmosfera u Olimpijskoj dvorani u Münchenu bila je prava domaćinska za hrvatsku reprezentaciju s obzirom kako je više od pola dvorane navijalo za Hrvatsku. Pobjeda protiv Islanda bila je dovoljna za početak euforije u Hrvatskoj i Njemačkoj, iako je SP tek krenulo i pravi izazovi tek su pred izabranicima Line Červara. Neki već govore o polufinalu… S nestrpljenjem se očekuje nastavak turnira i utakmica protiv Japana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju, kako smo već pisali, bodrio je i bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, bivši kapetan Vatrenih, aktualni trener kultnog njemačkog kluba Bayerna, Niko Kovač, koji pred kraj uzbudljive utakmice naših rukometaša nije mogao izdržati. Naime, Niko je došao do klupe hrvatske reprezentacije te se pridružio hrvatskom rukometnom izborniku Lini Červaru, inače najuspješnijem izborniku hrvatske rukometne reprezentacije svih vremena.  Pod vodstvom slavnog Line Hrvatska je osvojila dva zlata, svjetsko 2003. i Olimpijsko godinu dana kasnije.

Niko Kovač je nakon utakmice predao i nagradu najboljem igraču utakmice Luki Stepančiću, a onda i slavio zajedno s rukometašima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.