Hrvati oduševili Nijemce i pohvalili se fotografijom iz svlačionice: ‘Ma kakvi Japanci, pogledajte što smo mi ostavili’

Foto: Facebook

Hrvatski rukometaši svladali su na startu SP-a Island 31:27, a onda su oduševili Nijemce ponašanjem nakon utakmice. Naime, nakon pobjede hrvatski rukometaši pohvalili su se na društvenim mrežama fotografijom iz svlačionice: ”Ma kakvi Japanci, pogledajte kakvu smo mi svlačionicu ostavili”, napisali su hrvatski rukometni reprezentativci, koji su iza sebe ostavili urednu svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Facebook

Naime, hrvatski rukometaši usporedili su se s Japancima s obzirom na ono što se dogodilo prije nekoliko mjeseci na nogometnom Svjetskom prvenstvu u Rusiji kada su japanski nogometaši krenuli s trendom čišćenja svlačionica nakon utakmica.

S druge strane neke momčadi nakon utakmice znaju ostaviti iza sebe totalni nered u svlačionici, uz prosutu hranu, proliveno piće, ima tu svega, razbacane opreme, razbacanih kutija… Iz tog je razloga ponašanje japanskih nogometaša na SP-u prošlog ljeta u Rusiji bilo pravo osvježenje o kojem su pisali svi značajniji sportski mediji.

Istim putem krenuli su i Hrvati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.