(VIDEO) Pogledajte kako je Sara Kolak došla do olimpijskog zlata

Foto: fah

21-godišnja Hrvatica Sara Kolak osvojila je zlatnu olimpijsku medalju u bacanju koplja, bacivši koplje preko 66 metara, što je hrvatski rekord i, naravno, osobni rekord mlade hrvatske atletičarke, koja je osvojila u svom prvom olimpijskom finalu prvu olimpijsku medalju i odmah zlatnu, petu za Hrvatsku u Riju, zasad devetu ukupno za hrvatski sport na ovim čudesnim Olimpijskim igrama. Dugu medalju hrvatske atletiku, nakon što je prvu osvojila Sandra Perković. Naravno, tu nije kraj, još uvijek imamo Blanku Vlašić u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ovu senzaciju niste vidjeli možete je pogledati ovdje:

“Još ne vjerujem! Zaslužila sam ovo, borila se, htjela sam pokazati da se nisam zasitila finalom, pokazala sam da se mogu boriti s najboljim atletičarima svijeta. Mama, tata, zlato ide doma”, poručila je Kolak.

“Ponavljala sam si da ne idem kući, svi su mi ponavljali: Uživaj, to su ti prve Olimpijske igre. Ovo sve što se događalo u zadnje dvije godine, ili te spusti ili te ojača. Spremali smo se psihički i fizički za ovo danas”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.