(VIDEO) ‘Pokazali smo zajedništvo i pobijedili’: Sudac zbog snijega odlučio prekinuti utakmicu, međutim, nogometaš je uzeo lopatu u svoje ruke!

Foto: Sky sport

Zanimljiv slučaj dogodio se u 34. kolu treće engleske nogometne lige. Naime, domaći Peterborough United vodio je 2:1 te je bio vrlo blizu pobjede protiv Walsalla. No, u drugom dijelu utakmice umiješala se priroda i snijeg je prekrio travnjak u Cambridgeshireu.  Sudac je odlučio prekinuti utakmicu i igrače poslati kućama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, jedan se nogometaš domaće momčadi ipak nije pomirio s odlukom suca te je pokrenuo inicijativu koja je urodila plodom na kraju. Sudac Lee Swabey poručio je igračima da nema smisla igrati po ovakvom vremenu, no, stoper domaće momčadi Steven Taylor se pobunio: ”Ma kakva odgoda, nema šanse, dajte mi tu metlu”, rekao je nogometaš, koji je zajedno s djelatnicima kluba u rekordnom vremenu počistio linije. Sudac im je dao pet minuta vremena ili će utakmica definitivno biti prekinuta.

Dok je Taylor čistio snijeg većina njegovih suigrača bila je u svlačionici na toplom, a jedan njegov suigrač ga je na putu prema svlačionici potapšao po ramenu, kako bi ga ohrabrio, ali mu nije odlučio pomoći nego se izgubio u svlačionici.  Taylor nije odustajao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Sudac nam je rekao da imamo pet minuta da očistimo linije ili se utakmica neće nastaviti. Uz napore djelatnika kluba i igrača uspjeli smo, pokazali smo zajedništvo i pobijedili. Hvala i navijačima koji su došli po ovakvom vremenu, bilo je posebno čuti ih kako navijaju”, nakon svega rekao je menadžer Peterborough Uniteda David Oldfield.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.