(VIDEO) Polufinale Lige prvaka u jednom smjeru: Zašto je trener Atletica nakon debakla protiv Reala ‘mirniji nego ikad’?

Foto: Twitter

Trener Atletico Madrida Diego Simeone nakon debakla u polufinalu Lige prvaka, u prvoj utakmici protiv Reala, nije bio razočaran, iako je imao razloga to biti, kratko se dotaknuo sudaca. Zanimljivo, Simeone tvrdi ono što niti jedan neutralni promatrač ne bi mogao tvrditi, dakle, da je Atletico u prvom dijelu bio ravnopravan s Realom, iako su ”kraljevi” mogli unakaziti gradskog rivala u prvom poluvremenu. Oblak je branio kao u transu, dok su se igrači domaće momčadi natjecali tko će više promašiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U prvom dijelu bili smo podjednaki i mogli smo doći u prednost preko Gameira. U drugom dijelu su bili superiorniji i dobili su tek prvu utakmicu”, smatra trener Atletica, koji vjeruje u preokret, bez obzira na poraz od 3:0.

“Mnogi smatraju kako je to nemoguće, no ja mislim da je moguće. Imamo još jednu utakmicu i mogućnost da prođemo. Ovu utakmicu moramo zaboraviti. Biti će teško, ali ovo je nogomet i neočekivane stvari se događaju. Borit ćemo se sve dok postoji i trunka nade u prolaz”, najavio je Simeone i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Protivnici su bili bolji i moramo im čestitati. Moramo se fokusirati prvo na subotu, a zatim pregledati sve opcije za uzvrat.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Simeone je ipak djelovao smireno, rekao je kako nije ljut, nije ni razočaran, naprotiv, ”mirniji je nego ikad.”

Najslabiji pojedinac polufinala na Santiago Bernabeu bio je Stefan Savić, igrač pored kojeg je Ronaldo prolazio kako je i kad je htio. Što je, dakle, rekao Savić?

“Bit će jako teško, ne znam… Plan je bio da igramo drugačije od ovoga što smo pokazali. Vjerujemo do kraja, ali baš će biti nezgodno…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.