(VIDEO) Portugalska liga: Nakon pobjede na gostovanju Benfica na korak do naslova

Foto: Twitter

Nogometaši Benfice korak su do osvajanja naslova portugalskog prvaka nakon što su u susretu 33. kola na gostovanju pobijedili Rio Ave sa 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benfica kolo prije kraja prvenstva ima dva boda više od Porta.

Lisabonski sastav koji je u osmini finala Europske lige izbacio zagrebački Dinamo, u zadnjem će kolu na svom travnjaku ugostiti Santa Claru, dok će Porto u derbiju kola igrati protiv Sportinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za pobjedu Benfice zabili su Rafa Silva (3), Joao Felix (45+2) i Pizzi (56), dok su strijelci za Rio Ave bili Tarantini (50) i Ronan (84). Filip Krovinović nije nastupio za goste.

Kolo prije kraja Benfica ima 84 boda, aktualni prvak Porto je drugi sa 82 boda, a treći je Sporting sa 74 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.