(VIDEO) Pripremne utakmice Copa Americe: Uvjerljive pobjede Argentine i Urugvaja, dva gola Messija

Foto: fah

Nogometaši Argentine i Urugvaja ubilježili su uvjerljive pobjede u pripremnim utakmicama uoči Copa Américe, koja će se održati u Brazilu od 14. lipnja do 7. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina je u prijateljskoj utakmici pred domaćim navijačima u San Juanu svladala Nikaragvu sa 5-1, a po dva gola postigli su Lionel Messi (36, 38) i Lautaro Martinez (63, 73), a jednoga je dodao Roberto Pereyra (81). Utješni pogodak za Nikaragvu postigao je Juan Barrera (90-pen).

Urugvaj je u Montevideu pobijedio Panamu sa 3-0, a strijelci su bili Maximiliano Gomez (19), Luis Suarez (69) i Federico Valverde (79).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na južnoameričkom prvenstvu Argentina je u skupini Kolumbijom, Paragvajom i Katarom, a Urugvaj će igrati protiv Ekvadora, Čilea i Japana. Domaćini prvenstva Brazilci su u skupini sa Bolivijom, Venezuelom i Peruom. U nokaut fazu će se plasirati dvije najbolje momčadi iz svake skupine te dvije najbolje trećeplasirane reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.