(VIDEO) Robert Prosinečki slavio pobjedu Hrvatske uz navijačke pjesme Crvene zvezde u Zagrebu!

Foto: Snimka zaslona

Bivši hrvatski reprezentativac i bivši nogometaš Dinama i Crvene zvezde, Robert Prosinečki slavio je pobjedu Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva protiv Rusije u jednoj zagrebačkoj kavani, i to uz navijačke pjesme Crvene zvezde, čiji je bio trener ne tako davno. Podsjetimo, Robi je bio član i one legendarne hrvatske vatrene generacije koja je 1998. godine osvojila broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miss so much ?⚪ ? #crvenazvezda #delije ❤

A post shared by Д. Стојановић (@dragana__3) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, stanovita Dragana Stojanović, navodno iz Banja Luke, navijačica je beogradskog kluba te je otpjevala Prosinečkom stihove pjesme koji su zapravo bliski 1991. i vremenu kad je on igrao za Zvezdu te s njom osvojio Kup prvaka.  U to vrijeme se dogodio i masakr hrvatskih redarstvenika u Borovom selu.

Spomenuta Dragana je inače nazočna na nogometnim utakmicama, kao i košarkaškim, crveno-bijelih te se bavi i pjevanjem. Prosinečkog je pitala može li mu otpjevati pjesmu navijača Crvene zvezde, a ovaj je to prihvatio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.