(VIDEO) Ružne scene u Kupu konfederacija: Meksiko preokrenuo protiv Novog Zelanda, a na travnjaku psovke i šakački obračuni

Foto: fah

Kako smo već pisali u utakmici 2. kola skupine A nogometnog Kupa konfederacija Meksiko je u Sočiju svladao Novi Zeland sa 2:1 (0:1). Nažalost, uz rezultatski preokret i neizvjesnost utakmica je imala i neželjeni smjer, koji je igrače odveo prema šakačkom obračunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, reprezentacija Novog Zelanda iznenađujuće je povela u završnici prvog poluvremena golom Wooda (42), no Meksikanci su u nastavku opravdali ulogu favorita i preko Jimeneza (54) i Peralte (72) stigli do tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, onda je završnicu utakmice obilježio žestoki šakački obračun igrača obiju reprezentacija, kao i verbalno vrijeđanje izbornika Meksika. Sve je zapravo eskaliralo nakon NAMJERNOG prekršaja Meksikanca Herrere. Novozelanđani su reagirali vrlo burno te su napali igrača Meksika, što je razljutilo Meksikance i sve se pretvorilo u ring.

Zanimljivo, sudac je nakon pomoći video tehnologije podijelio tek tri žuta kartona, dva Meksikancima i jedan Novozelanđanima… U sukob se umiješao i izbornik Meksika Juan Osorio, koji je izborniku Novog Zelanda Anthonyju Hudsonu tijekom verbalnog sukoba psovao te ga je nazvao “ćelavim je…. majke”.

Podsjetimo, u prvoj utakmici 2. kola Portugal je u Moskvi pobijedio domaćina Rusiju sa 1:0 (1:0), a jedini strijelac bio je Cristiano Ronaldo (8).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dva kola Meksiko i Portugal imaju po četiri boda, Rusija je treća s tri, dok je Novi Zeland posljednji bez bodova.

U zadnjem kolu, 24. lipnja igrat će Portugal – Novi Zeland i Meksiko – Rusija.

REZULTATI:
Rusija – Portugal 0:1 (Cristiano Ronaldo 8)
Meksiko – Novi Zeland 2:1 (Jimenez 54, Peralta 72 / Wood 42)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LJESTVICA:
1. Meksiko 2 1 1 0 4-3 4
2. Portugal 2 1 1 0 3-2 4
3. Rusija 2 1 0 1 2-1 3
4. Novi Zeland 2 0 0 2 1-4 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.