(VIDEO) Šarić u novom dresu s novim brojem: “Prvi dojam je sjajan”

Foto: snimka zaslona

Hrvatski reprezentativac Dario Šarić predstavljen je u dresu novog kluba Minnesota Timberwolvesa. Prije nekoliko dana Šarić je napustio Philadelphiju i zajedno s Robertom Covingtonom, Jerrydom Baylessom te izborom drugog kruga NBA drafta otišao u zamjenu za Jimmyja Butlera i Justina Pattona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvi dojam je sjajan i to mi je stvarno pomoglo”, rekao je Šarić na predstavljanju. Hrvat je odabrao dres s brojem 36 jer je njegova devetka zauzeta. Nosi ju Luol Deng.

Šarić je izjavio kako bi, kao u Sixersima, volio početi u prvom petorci, ali kako i razumije svaku trenerovu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Volim startati, osjećam se ugodno u toj poziciji. Ali spreman sam na sve što je najbolje za momčad, rekao je Šarić.

Na mjestu krilnog centra u početnoj petorci sada je Taj Gibson, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.