(VIDEO) Savršena asistencija Ivana Rakitića u savršenoj večeri Barcelone

Foto: Twitter

Kako smo već pisali Barcelona se poigrala s Las Palmasom (4:1) u 37. kolu La Lige. Bila je to kako pišu neki španjolski mediji savršena večer Barce, kojoj je svoj veliki obol dao i Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, za Las Palmas  igraju Alen Halilović i Marko Livaja.  Spomenimo također kako je treći pogodak za Barcu namjestio hrvatski reprezentativac Ivan Rakitć, koji je savršeno preciznom loptom pri rezultatu 2:1 asistirao Neymaru u 67. minuti utakmice.

Lopta hrvatskog nogometaša ”s očima” u šesnaesterac Seville prevarila je Luisa Suareza, no, nije Neymara, koji je nakon što je lopta odskočila od terena na pet metara od gola glavom loptu ubacio u mrežu. Hrvatskom veznjaku bila je ovo sedma asistencija ove sezone, prošle sezone ih je imao šest, dok je prve sezone u Barci asistirao čak deset puta.

Naglasimo da je uz Barcu slavio i Real protiv Seville te da su dva spomenuta kluba i dalje bodovno poravnata na vrhu ljestvice, no, Real ipak ima prednost s obzirom na utakmicu manje u odnosu na Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.