(VIDEO) Šego skroman: ‘Obrana je bila na visokom nivou, a ovo što je prošlo sam ja pokupio iza njih’

Foto: snimka zaslona

Marin Šego bio je izrazito ponosan na borbenost koju je njegova momčad pokazala nakon dvije mučne utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Večeras smo stvarno odigrali jednu veliku utakmicu. Kao i većinu turnira, odigrali smo na jednoj visokoj razini, od prve do zadnje minute smo se borili. Odlično smo posložili obranu, napad je bio dobar i mislim da smo zasluženo pobijedili!”, rekao je za RTL.

Iako je Šego s 10 obrana ponovno bio jedan od ključnih ljudi u pobjedi, novi vratar Montpelliera ističe doprinos svoje obrane.

“Obrana je bila na visokom nivou, a ovo što je prošlo sam ja pokupio iza njih.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč izborenim kvalifikacijama za OI, Šego priznaje da ostaje žal za medaljom.

“Ova pobjeda je od velike važnosti, cijeli turnir smo vrhunski igrali osim tog jednog poluvremena protiv Brazila. Mislim da svi možemo biti zadovoljni, žal veliki ostaje za medaljom, ali mislim da možemo jedan drugome pogledati u oči i reći da smo odigrali veliki turnir.”

‘Pokazali smo da smo klapa’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Od početka je cilj bio izboriti kvalifikacije za OI. Malo smo poljuljani u toj utakmici s Brazilom, ali danas smo opet pokazali da smo odlična klapa i da smo sposobni dobro odigrati kad je najteže.”

Naš vratar nije se zaboravio zahvaliti navijačima na podršci.

“Bilo je naših ljudi, kao i na svakoj utakmici. Čuli smo ih i želim se zahvaliti svima koji su nas bodrili ovdje, kao i svima u Hrvatskoj, Hercegovini i Međugorju koji su nas bodrili pred malim ekranima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako će se proslaviti pobjeda nad svjetskim prvacima?

“To će ostati tajna.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.