(VIDEO) Igor Karačić: ‘Ostaje žal ali sam ponosan što smo ostvarili prvotni cilj, kvalifikacije na Olimpijske igre’

Foto_ snimka zaslona

Hrvatska je odigrala jednu od najljepših utakmica na Svjetskom prvenstvu pobijedivši Francusku s 23 prema 20.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pokazali smo da smo cijeli turnir odigrali na nivou, da smo ekipa za nešto veliko, nažalost jedno loše poluvrijeme donijelo nam je to što nam je donijelo. Bitno je da smo ostali hrabri, veliki u svim situacijama i ponosan sam na ekipu kako smo odigrali protiv dvije velike sile, Francuske i Njemačke. Ostaje žal ali sam ponosan što smo ostvarili prvotni cilj, kvalifikacije na Olimpijske igre”, kazao je Igor Karačić nakon utakmice za RTL.

“Nismo imali lošu utakmicu, imali smo samo jedno poluvrijeme. Bilo je jako teško stizati protiv Brazila nakon katastrofalnim pogreškama na samom početku utakmice i teško smo to nadoknađivali kasnije. To smo ispravili u sljedećim utakmicama i danas je došlo naših 5 minuta”, poručio je Karačić te dodao kako je uvjeren da će prvenstvo završiti baš onako kako su i počeli – s dobrim rezultatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.