(VIDEO) Kapetan Duvnjak: ‘Iako smo se nadali većim stvarima, moramo biti sretni, bit će još prilika!’

Foto: snimka zaslona

Hrvatski kapetan Domagoj Duvnjak bio je izrazito ponosan na svoju momčad, istaknuvši kako ovakvu pobjedu može izboriti samo ekipa s karakterom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sretni smo, puno sretniji nego prekjučer i nakon utakmice protiv Brazila. Jako dobra utakmica, odlično smo odigrali obranu, Šego je sjajno branio, primili smo samo 20 golova. Nakon onakva dva poraza se vratiti i odigrati mušku utakmicu stvarno nije lako. To mogu samo ekipe s karakterom.”

“Nama je ovo bila jako bitna utakmica, utakmica za Olimpijske igre što je velika stvar za hrvatski rukomet i svakog sportaša. Mi smo prava klapa, naravno da je uvijek teško nakon poraza, ali uvijek se nekako skupimo damo zadnji atom snage i mislim da smo danas opet to ponovili. Šteta utakmice s Brazilom, jedan loš dan na cijelom prvenstvu nam je sve odredio. Nadam se da će biti još prilika.”

“Prije prvenstva smo govorili da ovdje ima 7,8 ekipa koje su odlične i koje mogu svakoga dobiti. To se pokazalo i na prvenstvu, dobili smo svjetske i europske prvake, izgubili od Brazila, eto to je tako u sportu. Od prve do zadnje minute nije išlo i prokockali smo polufinale. Ali igramo za 5. mjesto, izborili smo kvalifikacije i moramo biti sretni”, rekao je za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.