(VIDEO) Show Igora Tudora na klupi Galatasarayja: Izgubio živce, gurao suca, doživio isključenje i pobijedio!

Foto: Twitter

Kako smo već pisali hrvatski trener Igor Tudor u trećoj utakmici na klupi Galatasarayja upisao je prvu pobjedu, budući da je u ponedjeljak u 23. kolu nogometnog prvenstva Turske u gostima kod Antalyaspora slavio sa 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galatasaray je vodio 2-0 golovima Brume (24) i Erena Derdiyoka (36). No, domaćini su uspjeli doći do izjednačenja, a strijelci su bili Mbilla Etame (44) i Deniz Kadah (53). Ipak, u šestoj minuti sudačke nadoknade Eren Derdiyok glavom zabija za pobjedu Galatasaraya.

Igor Tudor utakmicu će ipak pamtiti po puno više stvari nego što je to bila prva pobjeda na klupi jednog od najjačih turskih klubova. Naime, Tudor je po prvi put isključen na klupi Galatasaraya. Dogodilo se to u 35. minuti utakmice kada je hrvatski trener burno reagirao zbog jedne odluke suce te je to prilikom u u prolazu okrznuo pomoćnog suca. Je li Tudor okrznuo pomoćnog suca, ili ga je gurnuo kako javljaju turski mediji? Tudor je zbog takve reakcije posve opravdano isključen, tvrde turski mediji, pa i oni skloni Tudoru, koji je Galatasaray preuzeo 15. veljače i prvom susretu protiv Rizespora bilo je 1-1, da bi u prošlom kolu izgubio od vodećeg Bešiktaša 0-1. Treća utakmica zaredom bez pobjede svakako bi se odrazila i na status samog Tudora, iako je vrlo kratko na klupi kultnog turskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Bešiktaš ima 53 boda, drugi je Istanbul Basaksehir sa 49, slijedi Galatasaray sa 43, a četvrti Fenerbahče ima 41 bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.