(VIDEO) Sjajna forma Zlatana Ibrahimovića, kako na terenu, tako i u medijskim istupima

Foto: fah

Nogometaši Milana svladali su danas, kako smo već pisali, u gostima momčad Udinesea 2:1. Junak utakmice i pobjede sve moćnijeg Milana bio je bivši švedski reprezentativac, Zlatan Ibrahimović. Naime, za prvi je gol Ibrahimović asistirao, a drugi za Milan, ujedno i pobjednički, sam je zabio i to u samom finišu utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusni 39-godišnji napadač je pokazao da je u fantastičnoj formi, ovo je već sedmi njegov gol na četiri utakmice Serie A. Ibrahimović je nakon utakmice također bio u dobroj formi, kako to već kod njega ide, naime, dao je pred TV kamerama izjavu koja će jednim dijelom odjeknuti Apeninskim poluotokom, posebno kod navijača iskusnog napadača.

“To je bio jedini način da pošaljem loptu u gol. Nekada uđe u gol, a nekada ne. Ovaj put je ušla, a sljedeći put… će također ući, nemojte brinuti”, kroz smijeh je rekao bivši švedski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo također da se poslije ozlijede i duže puze vratio i hrvatski reprezentativac Ante Rebić, koji je ušao s klupe. S obzirom kako je igrao prije ozljede Milan bi Rebićevim povratkom mogao puno toga dobiti, a još  u tandemu s Ibrahimovićem.

Milan je na vrhu ljestvice Serie A s pet pobjeda i jednim remijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.