(VIDEO) Sjećate li se smiješnih situacija s OI Rio?

Foto: snimka zaslona

Službeno su zatvorene 31. Olimpijske igre koje su se održale u Rio de Janeiru. Osim po uspjesima i rekordnom broju medalja za Hrvatsku, ostat će zapamćene i po smiješnim trenucima. Donosimo neke od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ludi šou mongolskih trenera

Nakon što je mongolski hrvač Ganzorig Mandakhnaran izgubio u borbi za broncu na Olimpijskim igrama u kategoriji do 65kg, njegovi treneri poludjeli su zbog toga i skinuli praktično svu odjeću sa sebe iz protesta na tu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski mačevalac s mobitelom

Francuz Enzo Lefort osramotio se tijekom natjecanja nakon što mu je mobitel ispao iz hlača dok je borba bila u punom jeku. On ga je zatim mirno podigao i odnio svom treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ples Davida Katoataua

Dizač utega iz Kiribatija, David Katoatau, osvojio je navijače svojim plesom tijekom natjecanja u dizanju utega – nakon svakog uspješnog nastupa otplesao je neku svoju koreografiju kojom je pokušao podići svijest i ukazati na klimatske promjene koje se događaju oko svih nas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskrenost kineske plivačice

Kineskinja Fu Yuanhui izborila je finale utrke na 100 metara leđno, a kada joj je novinarka obznanila da je to ostvarila rezultatom ispod 59 sekundi iskreno je rekla: “Ne zanima me finale! Ja sam presretna ovim rezultatom”.

Srpski veslači u vodi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski veslači Miloš Vasić i Nenad Beđik završili su u vodi kada im se prevrnuo čamac u posljednjih 400 metara utrke dok su bili na trećem mjestu, zbog čega su ostali bez plasmana.

Kanadski plivač i srednji prst

Kanadski plivač Santo Condorelli prije svake utrke pokaže srednji prst, a namijenjen je samo njegovom ocu.

Ne radi se o ružnom potezu jer kad a je imao osam godina Condorelli bi se uvijek uplašio na startu. Trema bi ga u potpunosti svladala, ostao bi nepomičan, a tati je na pamet pala ‘odlična’ ideja:

“Rekao sam mu dosta! Svaki put kada dođeš na start, opusti se. Nemoj razmišljati o utrci. On me pitao kako da to učini, a ja sam mu odgovorio pokaži da te boli briga. Stoga me prije jedne utrke pogledao na tribinama, pokazao mi je srednji prst i to je ostalo sve do danas”, rekao je Joseph Condorelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.