(VIDEO) Slavlje u svlačionici Dinama nakon velike pobjede u gostima kod Anderlechta

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Dinama sjajnom su igrom svladali u gostima Anderlecht te je hrvatski prvak nakon 2. kola čvrsto zgrabio vrh skupine, u kojoj su još Fenerbahče i Spartak Trnava. Modri su zaista više nego fantastično krenuli u novu sezonu Europske lige te su na putu ostvarenja sna dugog skoro pola stoljeća. Naime, posljednji puta plavi su dočekali proljeće u Europi davne 1970. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video iz svlačionice nakon utakmice najbolje govori koliko je pobjeda značila igračima Dinama.

Dinamo će u idućem, 3. kolu, u goste kod Spartaka iz Trnave. Igrat će se pred praznim tribinama, nova je to velika prilika za Dinamo i za možda i potvrdu ostvarenja sna mnogih generacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sad nas očekuje najteži posao. Trnava je jako teška ekipa. Očekuje nas tvrda i čvrsta ekipa i moramo se pripremiti na to ”, rekao je nakon utakmice kapetan plavih Ademi.

Svoje viđenje utakmice i velike pobjede dao je i igrač Dinama Mislav Oršić:

“Bilo je stvarno dobro od prve minute. Dobro smo se pripremili na njih. dobro je završilo i sade smo u dobroj poziciji za dalje. Stvarno svakog protivnika analiziramo. Spremni smo na svakog. Samo moramo pokazati ono što nam trener kaže”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.