(VIDEO) Srna: Čist sam, to ću dokazati i vratiti se na teren

Foto: snimka zaslona

Bivši hrvatski reprezentativac i kapetan Darijo Srna u razgovoru s Dragom Ćosićem otkrio je što misli o stanju u hrvatskoj reprezentaciji, kako se nosi s optužbama za doping.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se Srna i na bivšeg izbornika Antu Čačića, ali je i otkrio o čemu je razgovarao s novim izbornikom Zlatkom Dalićem.

Razgovarali smo. Ja sam se sam ponudio jer znam Ukrajinu jako dobro. To je reprezentacija koja ima dva individualca, a to su Konopljanka i Jarmolenko. Danas im počinje moj Marlos na desnom, prema tome imaju jako izričiti individualan napad, ali Hrvatska ako bude kompaktna, ako bude čuvala loptu i ako bude prava, a bit će prava, ja mislim da možemo pobijediti Ukrajinu, rekao je Srna.

Šahtar je klub iz Donjecka, sada u Kijevu zbog situacije u Ukrajini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je drugi rat u mojem životu, naravno da nije ugodno. Ali želiš izvući nešto pozitivno, predsjednik je taj bez kojeg se ne može, prenio je infrastrukturu u Kijev, iznajmio bazu, letimo na utakmice, imamo 10-15 tisuća navijača, igramo Ligu prvaka, osvajamo prvenstva, prodajemo igrače i radimo što smo radili prije.

Nemam svoju kuću, stadion i navijače. I zbog toga je teško, svi smo profesionalci i moramo poštovati ugovor. Svaku pobjedu posvećujemo Donjecku, dodao je Srna.

O svojem padu na dopinškom testu rekao je sljedeće: Sada se fokusiram na svoju obranu koju ću uskoro iznijeti i jednostavno više nisam mogao trenirati, fokusirati se nakon ovoga šoka koji mi je uslijedio iz ničega jer ako sam mogao pokopati svoga oca, ispuniti mu zadnju želju i zaigrati na Europskom prvenstvu bez ijedne tablete, onda nema logike da sam sada napravio svjesno nešto. Prema tome, čist sam, dokazat ću to i iza toga se vratiti na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.