(VIDEO) Što mislite o ovakvom Dejanu Lovrenu? Zajedno sa srpskim suigračima u automobilu otpjevao pjesmu Bijelog Dugmeta!

Foto: Snimka zaslona

Dejan Lovren, Marko Grujić i Lazar Marković u video uratku koji je objavio Liverpool TV ne igraju nogomet, unatoč tome dobro se zabavljaju. Naime, u Lovrenovom automobilu snimljen je video promotivnog karaktera kojem je cilj bio predstavljanje navijačima, do kojih ovaj veliki engleski klub puno drži.  Preko telefona su zafrkavali Philippea Coutinha, ali su i otpjevali hit pjesmu   Bijelog Dugmeta – “Ne spavaj mala moja muzika dok svira”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je dalje tekla “zabava” u automobilu otkrit će video uradak pod uvjetom da ga pogledate do kraja.

Podsjetimo,nogometaš Liverpoola Dejan Lovren nedavno je bio opravdano u nemilosti hrvatskog izbornika zbog neprimjerenog ponašanja, mnogi su njegov neprimjeren potez prema izborniku protumačili kao trenutni znak slabosti, kao nedostatak samopouzdanja zbog činjenice da netko drugi trenutno drži mjesto u prvom sastavu Vatrenih… Međutim, je li baš tako? Dejan se odaziva pozivu izbornika, no, dojam je kako tu ipak nešto ne štima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, pričuvni branič Vatrenih još uvijek nije povratio puno povjerenje izbornika Ante Čačića, iako je pozvan u reprezentaciju za utakmicu protiv Turske ostao je na klupi. Prednost su dobili Domagoj Vida i Vedran Ćorluka.  Srećom, ako ništa drugo nogometaš Liverpoola promijenio je stav, više ne uvjetuje svoj odaziv izborniku prvim mjestom u momčadi.

Kako će se dalje stvari razvijati tek će se vidjeti. Nova prilika će se otvoriti vrlo skoro, kad Vatreni nastave kvalifikacijski ciklus za Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.