(VIDEO) Sukno: Nadam se da ću s osmijehom dočekati prvu utakmicu

Foto: snimka zaslona

Najbolji vaterpolist svijeta nakon godinu dana vratio se u bazen. Sandro Sukno se najprije suočio s dijagnozom urođene srčane mane, a zatim i s operacijom srca. No, početkom ove sezone vratio se matičnom klubu, dubrovačkom Jugu, a ovih dana i u bazen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj tjedan ćemo početi s tri treninga više tjedno, malo će obujam biti veći. Još uvijek pazimo, vrlo smo pažljivi i doziramo te treninge. I dalje radi sa strane, samo se na kraju treninga malo uključuje u rad sa ostalima, objasnio je trener Juga Vjeko Kobešćak za HRT.

Sukno je zasad u redu i nada se da će s osmijehom dočekati prvu utakmicu.

Radili smo i na prevenciji ozljeda koje znaju doći poslije velike pauze. Kroz sljedeći mjesec bih možda mogao početi jače trenirati i podignuti broj treninga tako da bih tada mogao procijeniti kako dalje, rekao je Sukno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov povratak u Jug važan je za klub, suigrače, ali i navijače.

Sandro je igrač i čovjek koji donosi kvalitetu više. Bio je proglašen za najboljeg igrača svijeta, kapetan hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu kada je uzeo to zlato tako da on nosi i više. Ne samo u sportskom smislu nego i u ljudskom. Mislim da je to velika stvar i za hrvatski sport u globalu, zaključio je Kobešćak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.