(VIDEO) Sve dalje od Eura: Ni tenk im nije pomogao, Ronaldo i Portugal rutinski srušili Srbiju u Beogradu…

Foto: fah

Nogometaši Portugala rutinski su u Beogradu, u jednom kvalitetnoj utakmici, u kojoj je postignuto šest golova, svladali Srbiju u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Portugal je na stadionu Rajko Mitić slavio 4:2. Ni tenk, koji su nedavno na platou ispred stadiona postavile Delije, Srbima nije pomogao protiv Cristiana Ronalda i društva. Ovim porazom Srbija se udaljila od Europskog prvenstva, glavnu riječ u skupini trenutno vode Ukrajinci i Portugalci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Gosti iz Portugala poveli su preko Williama Carvalha u 42. minuti nakon velike pogreške srpskog vratara Dmitrovića. U nastavku utakmice prava rapsodija i revija golova, u 58. minuti utakmice napadač Valencije Goncalo Guedes je iz solo-akcije povećao na 2-0. Deset minuta kasnije Srbi su smanjili preko igrača Fiorentine Nikole Milenkovića, međutim, u 80. minuti nakon dodavanja Silve zabio je Cristiano Ronaldo. Činilo se iz zaleđa, međutim, sudac se nije oglasio, a ni linijski sudac nije reagirao. U 85. minuti smanjio je na 3:2 Mitrović, taman kad su se Srbi počeli nadati svu nadu im je ”ubio” Bernardo Silva za konačnu potvrdu pobjede gostiju – 4:2. Zasluženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LITVA – UKRAJINA 0-3 (Zinčenko 7, Marlos 28, Malinovskij 62)

SRBIJA – PORTUGAL 2-4 (Milenković 68, Mitrović 85//Carvalho 42, Guedes 58, Ronaldo 80, Silva 86)

1  Ukrajina           5 4 1 0 11:1 13
2. Portugal           3 1 2 0  5:3  5
3. Luksemburg         4 1 1 2  4:5  4
4. Srbija             4 1 1 2  7:11  4
5. Litva              4 0 1 3  3:10 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.