(VIDEO) Svijet ovo nije vidio od 1991.: Senzacionalni Karlović ušao u osminu finala US Opena!

Foto: fah

Ivo Karlović plasirao se u osminu finala US Opena nakon što je u trećem kolu bio bolji od 19-godišnjeg američkog tenisača Jareda Donaldsona. Fantastične su to vijesti koje stižu iz New Yorka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak 19 godina mlađeg protivnika riješio je za nešto više od dva sata s 3:0 u setovima (6-4, 7-6 (3), 6-3). Do pobjede je stigao uz 14 ispaljenih aseva – od kojih je jedan proletio brzinom od 217 km/h.

To mu je prvi put u karijeri da se plasirao u osminu finala US Opena, a za četvrtfinale ga čeka ogled s Japancem Keijem Nishikorijem.

Inače, Karlović je najstariji tenisač koji se probio do osmine finala nakon Jimmyja Connorsa koji je isto učinio 1991. godine s 39 godina na leđima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.