(VIDEO) Tottenham i Bournemouth ostali stopostotni i nakon 2. kola engleskog prvenstva

Foto: fah

Nogometaši Tottenham Hotspura i Bournemoutha ostvarili su druge pobjede u susretima 2. kola engleskog prvenstva i trenutačno zauzeli vodeće pozicije na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je očekivano kao domaćin na Wembleyu nadigrao novaka u ligi Fulham sa 3-1 (1-0), dok je Bournemouth kao gost preokretom svladao West Ham United sa 2-1 (0-1).

Tottenham je poveo protiv Fulhama golom Lucasa Moure (43), na 1-1 poravnao je Mitrović (52), no Trippier (74) je sjajno izvedenim slobodnim udarcem vratio prednost na stranu domaćih da bi Kane (77) svojim prvim golom u Premier ligi u kolovozu postavio konačnih 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu West Hama i Bournemoutha domaći su poveli golom Arnautovića (33-11m), no Wilson (60) i Cook (66) su kreirali preokret.

Tottenhamu i Bournemouthu se na vrhu ljestvice nakon subote može pridružiti i Chelsea koji od 18.30 sati na Stamford Bridgeu igra protiv Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.