(VIDEO) Trener Reala najavio večer odluke: ‘Tajna uspjeha jedinstvo je momčadi, teže je osvojiti prvenstvo nego Ligu prvaka’

Foto: Twitter

Kako smo već pisali Real sutra navečer gostuje u Malagi, kraljevima je dovoljan i bod za naslov. Barcelona u svojoj utakmici mora pobijediti i može se tek nadati kiksu Modrića i društva. Posljednje kolo Primere definitivno će promovirati novog prvaka ili potvrditi staroga. Malo tko vjeruje da će Real propustiti takvu šansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je najavio i trener Reala veliki Francuz Zinedine Zidane, oprezan kao i uvijek.

“Naporno radimo svaki dan i zaslužujemo naslov. Iako ga mnoge momčadi zaslužuju…”, rekao je Zidane, koji smatra da je teže osvojiti prvenstvo Španjolske nego Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uh, i jedno i drugo je teško. Za jedno moraš raditi iz dana u dan, kola u kolo… ma, čekaj, pričam besmislice jer i u Ligi prvaka je isto tako! Možda je ipak teže osvojiti prvenstvo jer to svi žele, a onda dolazi Liga prvaka”, tvrdi šef stručnog stožera ”kraljeva.”

“Mnogi ne žele da postanemo prvaci i to nije ništa novo, tako je uvijek. No, mi znamo što trebamo napraviti i nikad nećemo ‘spuštati gard.’ Ključ je da svi igrači ostanu ‘našpanani’ cijelo vrijeme, iako neki manje igraju. I to smo uglavnom uspjeli. Pa došli smo do je***og kraja. Očekujem težu utakmicu nego u srijedu u Vigu. Svi igrači idu na put, a naravno da me raduje Ronaldova dobra forma”, potvrdio je napise španjolskih medija strateg prvaka Europe, koji će i ove sezone u finalu braniti spomenuti trofej, suparnik će im biti talijanski Juventus, no, prije toga moraju riješiti jednu ”sitnicu”, naslov u Španjolskoj.

“Tajna je uspjeha jedinstvo momčadi i igrači zaslužuju sve pohvale. Od početka su vjerovali u naš sustav i viziju. No, koliko god bih volio da smo ranije osvojili prvenstvo, još nismo ništa osvojili i strpimo se još jednu utakmicu. Motiv je ogroman”, zaključio je Zinedine Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.