(VIDEO) Ubijeni navijač Vojvodine: Kako je živio tako je i završio…

Foto: Facebook

Nekadašnji vođa navijačke skupine Firma, dakle, navijača Vojvodine, Dragan Jovanović-Gidra, nakon dva pokušaja ubojstva ubijen je noćas ispred lokala Moja kafanica u Novom Sadu. S njim je smrtno stradao 29-godišnji Dario Roklicer, a dogodilo se to nakon najprije verbalne svađe, a onda i tučnjave s nekolicinom mlađih muškaraca. Neki su mediji javljali o pucnjavi, no, takva informacija nije za sada potvrđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sukobu, koji je završen tragično po Jovanovića i Roklicera, korišteni su tupi predmeti, dakle, bejzbol palice, štange, šipke… Obračun se dogodio u 4.30 sati ujutro.

Podsjetimo, Dragan Jovanović-Gidra zapravo je bio tipičan primjer nasilnika koji je završio onako kako je i živio, protiv njega je podneseno oko 40 prijava, između ostaloga zbog narkotika, nasilništva, seksualnih delikata, napada na policajca, posjedovanje oružja, krađe, izazivanja nereda,  nanošenja tjelesnih ozljeda, iznude, zatočeništva, prikrivanja…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukratko, zbog svega ono što nasilnika čini nasilnikom, pa i kriminalcem, budući kako je Jovanović bio osuđivan čak pet puta, dva puta bio je u zatvoru, dva puta na uvjetnoj kazni, jednom je dobio i novčanu kaznu te godinu dana zabrane prisustvovanja utakmicama, a kako navode srbijanski mediji zbog kršenja javnog reda i mira kažnjen je pet puta.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.