(VIDEO) Velika senzacija na Anfieldu: Liverpool doživio šokantan poraz od Swansea

Foto: fah

Posljednjeplasirani klub Engleske lige Swansea senzacionalno je pobijedio trećeplasirani Liverpool na Anfieldu s 3-2 u 22. kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velšani su do senzacije došli u drugom dijelu kada je palo svih pet golova. Domaće navijače šokirao je Fernando Llorente u 48. minuti, a samo četiri minute kasnije Španjolac je zabio i drugi gol. Liverpoolov Brazilac Roberto Firmino s dva gola u 55. i 69. minuti izjednačava, da bi pobjedu Swanseaju donio Islanđanin Gylfi Sigurdsson u 74. minuti.

Dejan Lovren je odigrao cijelu utakmicu za Redse, koji su doživjeli veliki korak nazad u borbi za naslov. Velšani su nakon dugo vremena izvan zone ispadanja, na 17. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.