Evo koga želi Slaven Bilić kao zamjenu za Payeta, no pitanje je hoće li to biti moguće!

Foto: fah

Gotovo je sigurno da će Slaven Bilić ostati bez nezadovoljnog Dimitrija Payeta, za kojeg je Marseille poslao treću ponudu od 30 milijuna eura. Hrvatski trener razmišlja o tome tko bi mogao naslijediti Francuza u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Gylfija Sigurdssona iz Swanseaja, novo ime je – Ivan Perišić, barem tako tvrde engleski i talijanski mediji.

Njemu ističe ugovor na Giuseppe Meazzi u ljeto 2020. godine, a Nerazzurri traže za njega između 35 i 40 milijuna eura. No, teško da će Inter pustiti igrača koji je ove sezone, uz četiri asistencije i sedam golova, često spašavao momčad u Serie A, kao protiv Juventusa, Udinesea, Milana i Chieva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.