(VIDEO) Veliko slavlje Cibone: Osvojili naslov prvaka nakon šest godina čekanja

Foto: snimka zaslona

Košarkaši Cibone pobijedili su Cedevitu sa 100-98 (22-23, 32-22, 14-33, 32-20) i tako u četiri utakmice finalne serije ‘pomeli’ peterostrukog prvaka Hrvatske za svoj prvi naslov od 2013. godine, a 19. ukupno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibona je ovu veliku pobjedu slavila s navijačima, veliko slavlje pogledajte ovdje:

“Ne znam što bih sada rekao, na minus 16 jednostavno uđeš i pokušaš sve. Nisam znao da ćemo otići do minus 16 uopće. Na zadnjoj lopti sam napravio samo ono što uvijek radim. Moja je navika otići po skok u napadu, napravio sam to i sada. Puno nas je bilo na skoku, ali bio sam na dobroj poziciji i, eto, vidjeli ste sve…”, rekao je Josip Bilanovac, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin Rozić je upisao sedmi naslov prvaka sa Cibonom.

“Moram reći da mi je ovaj najslađi. Igrali smo protiv Cedevite, koja je, budimo realni, puno kvalitetnija, puno skuplja od nas. Ali, još jednom se pokazalo da to u sportu nije prednost. Pobijedilo je naše zajedništvo, dobra atmosfera i čak i ova zadnja utakmica, u kojoj je Cedevita pobjegla, ostala je vjera. Trener je pronašao petorku koja je napravila veliki povratak i kapa dolje. Da, Šveđo kaže da smo dobili, jer nas dva nismo bili na parketu. Pa, možda je i to bio razlog, ha, ha, ha…”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.