(VIDEO) Veliku akciju za Zagreb nakon potresa pokrenula Blanka Vlašić: Evo kako se možete uključiti

Foto: Susret u RIječi

Zagreb je, osim pandemije koronavirusa koja muči čitavu Hrvatsku, pogodio i jak potres.
U potresu je izgubljen jedan mladi život, ozlijeđeno je 27 osoba, brojni građani ostali su bez svojih domova…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić predvodi kampanju “Sportaši za Zagreb” kojoj su se pridružili hrvatski sportaši Ivica Kostelić, Iva Majoli, Franjo Arapović, Ivana Brkljačić.

“Dragi sportaši, dragi ljubitelji sporta. Dok se cijeli svijet suočava s neizvjesnošću i bori se da pronađe način da zaustavi pandemiju koja je utjecala na naše živote u svim područjima, ja vam se obraćam da zatražim podršku mom gradu Zagrebu.
U nedjelju ujutro Zagreb je pogodio razorni niz potresa koji su napustili brojne osobe ozlijeđene, mnogi ljudi su izgubili svoje domove, centar grada koji predstavlja povijesnu i kulturnu baštinu pretrpjeli su ozbiljnu štetu, a dijelovi naših bolnica i medicinskih objekata koji su od ključne potrebe sada kada imamo posla s pandemijom, ostavljeni su u ruševinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molim vas za pomoć u pokazivanju potpore kampanji prikupljanja sredstava koja sam započela uz podršku hrvatskih sportaša i naših međunarodnih sportskih prijatelja pod nazivom “Sportaši za Zagreb”.

Na mom profilu možete pronaći link na crowdfunding kampanju gogetfunding. Molim vas, donirajte i podijelite sa svojim prijateljima!

#athletesforzagreb #sportasizazagreb

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://bit.ly/AthletesForZagreb”, objavila je Blanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.