(VIDEO) Zbog ovog poteza cijela je tribina poludjela na Ronalda!

Foto: snimka zaslona

U derbiju 18. kola Primere Sevilla je na svom Sanchez Pizjuanu pobijedila Real Madrid s 2:1 i prekinula nevjerojatan niz od 40 uzastopnih utakmica ‘kraljevskog kluba’ bez poraza. Iako je Ronaldo u 66. minuti zabio iz jedanaesterca i činilo se da će Real doći do nove pobjede, autogol Ramosa i gol Jovetića u drugoj minuti sudačke nadoknade donijeli su potpuni preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči samog Ronaldovog gola za 1:0 vodstvo Reala Sevillin Vitolo odlučio je drsko udubiti bijelu točku i otežati Ronaldu izvođenje penala, a ovaj mu je uzvratio pogodivši ga loptom u leđa. Obojica su se jedan drugome unijeli u lice, ali i izbjegli žute kartone. No, Ronaldo je definitivno navukao bijes punih tribina.


Cristiano Ronaldo Throws The Ball At Vitolo! by videosansebastian

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.