(VIDEO) Zdravko Mamić slavio u Sarajevu uz pjesmu srpskog pjevača Mitra Mirića: ‘Ne može nam nitko ništa’

Foto: Snimka zaslona

Bivši čelnik Dinama, Zdravko Mamić, bio je iz nekog razloga, usprkos odluci osječkog županijskog suda, koji je u petak potvrdio i treću optužnicu u slučaju izvlačenja novaca iz Dinama, u dobrom raspoloženju u sarajevskom restoranu Vinarija Topić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Mamić, inače nepravomoćno osuđen za izvlačenje 116 milijuna kuna iz zagrebačkog kluba, popeo se u jednom trenutku na stol u sarajevskom restoranu i plesao. U jednom je trenutku i zapjevao, i to pjesmu ”Ne može nam nitko ništa”, od srpskog pjevača, inače rođenog u BiH, Mitra Mirića.

Podsjetimo, video Mamićevog slavlja Vinarija Topić objavila je na svom Faceboku, no, snimku je tijekom jutra uklonila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Zdravka Mamića treća optužnica tereti se da je s računa Dinama u Austriji podignuo 16.7 milijuna kuna te da je taj novac koristio u privatne svrhe. Sud u Osijeku Mamića je prošle godine nepravomoćno osudio kaznom zatvora u trajanju od šest i pol godina zatvora, uoči izricanja presude bivši čelnik Dinama napustio je Hrvatsku te je otišao u susjednu Bosnu i Hercegovinu. Danas je nedostupan hrvatskom pravosuđu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.