Policija privela napadača na trenera hrvatske boksačice Ivane Habazin!

Foto: snimka zaslona

Napokon je otkriven napadač na trenera hrvatske boksačice Ivane Habazin. Naime, policija je privela u Flintu u Michiganu osumnjičenog za napad na trenera hrvatske boksačice, kako pišu američki mediji radi se o bratu svjetske prvakinje, Claresse Shields, Artisu Macku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je potvrdio šef policije u Flintu, Timothy Johnson, za ABC12 News, osoba koja je privedena i koju sumnjiče za napad na trenera Jamesa Alija Bashira trenutni se nalazi u pritvoru i čeka suđenje. Šef policije nije imenovao osumnjičenika, no, prema informacijama kojima barataju američki mediji radi se doista o bratu slavne boksačice, kojem sada prijeti doživotna zabrana prisustvovanja boksačkim mečevima, kao i određeni broj godina zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je prethodilo sramnom incidentu?

Prije dva dana tijekom službenog vaganja dogodio se sramotni incident uoči borbe za svjetski pojas, naime, trener hrvatske boksačice Ivane Habazin nakon napada hitno je prevezen u Detroit na operaciju. Danas je morao biti podvrgnut još jednoj operaciji, a o čitavom tom tužnom i sramnom incidentu pisali su i svjetski mediji, uključujući i britanski BBC. Službeno se oglasio i WBC koji je osudio napad, a hrvatska boksačica bila je prisiljena otkazati meč karijere.

Prije nego što se sve to dogodilo trener Ivane Habazin, prema tvrdnjama američkog novinara, Ingrama Jonesa, koji inače prati boks, bio je uznemiren zbog čitavog niza problema po dolasku tima hrvatske boksačice u Flint te zbog čak tri neprospavane noći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, sve je zapravo počelo kada su zadržani u imigracijskom centru u Kanadi nakon leta iz Kolumbije.  U Kanadi su duže vrijeme čekali radnu dozvolu koju je hrvatskoj boksačici bio dužan napraviti organizator meča, nakon što su napokon došli u Flint smjestili su ih u hotel u kojem se izvode radovi.

Dakle, u takvim okolnostima, koji su sve samo ne idealni, Ivana se trebala suprotstaviti u meču karijere svjetskoj prvakinji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.