(VIDEO) Zdravko Mamiću fešta u Osijeku s udrugom navijača uz ‘Inati se Slavonijo’

Foto: Snimka zaslona

Savjetnik Dinama Zdravko Mamić u ponedjeljak je, kako smo već pisali, bio na sudu u Osijeku, gdje mu je nastavljeno suđenje. Policajci ga nisu pustili unutra budući da mu je sud zabranio ulaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naravno da je to još jedno od kršenja mojih temeljnih ljudskih prava i prava na obranu. Najvažnije mi je da u dokaznom postupku dokažemo ono što vidi i slijep i gluh, da je to jedna montaža, izmišljeni proces i to je moja jedina želja i siguran sam u to. Ako se desi nešto drugo, jer sve je moguće u ovoj državi, onda budite sigurni da ću iskoristiti svoja prava od svih mogućih sudova, i hrvatskih i europskih, da ovo osporim jer to više nije normalno. Tu nema prava na pravično suđenje”, rekao je tada Zdravko Mamić.

Ipak, nije se dao pretjerano smesti zabranama te je između dva suđenja u Osijeku posjetio udrugu navijača u Jarmini koji su ga dočekali prijateljski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Između dva ročišta na suđenju u Osijeku bilo mi je zadovoljstvo posjetiti Dinamovu navijačku utvrdu u Jarmini – općini pored Vinkovaca u kojoj sva srca kucaju za naš klub! Njihov entuzijazam i gostoprimstvo razlog su zbog kojeg ću nastaviti borbu za čast našeg kluba i sve što sam do sada u njemu napravio na ponos navijača, te motiv zbog kojeg ću nastaviti dalje sa svojim radom”, napisao je Mamić na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.