(VIDEO) Žestoka rasprava u Otvorenom: Nakon provokacija Brlekovića i Lalića, Vrbanović poručio ‘ovo je dno dna’

Foto: snimka zaslona

Suđenje Zdravku Mamiću, u slučaju koji se smatra potencijalno jednom od najvećih korupcijskih priča u hrvatskom sportu, danas veliko iznenađenje! Luka Modrić promijenio je iskaz u korist optuženih. Što još možemo očekivati na ovom suđenju, ali i u hrvatskom nogometu uopće pitao je urednik i voditelj Domagoj Novokmet svoje goste. U emisiji su sudjelovali odvjetnik Zdravka Mamića Čedo Prodanović, izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović, bivši dopredsjednik HNS-a Ivan Brleković, prof. dr. sc. Dražen Lalić s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu i novinarka portala Indeks Dea Redžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čemu histerija kad je u Hrvatskoj dug put od pokušaja privođenja do pravomoćne presude”, rekao je Brleković, te je komentirao Modrićevo svjedočenje: “To što se on ničega nije mogao sjetiti ili nije sjetio nije mi ništa čudno. Jedino mu zamjeram što se ne sjeća kada je debitirao za hrvatsku reprezentaciju koja mu je toliko puno dala. A USKOK ako je bazirao optužnicu na izjavama Modrića i Lovrena, onda su imali diletantski pristup. Vjerujem da ipak nisu toliko naivni”.

“Tih aneksa ima i danas. Imaju ih i Dinamo, Rijeka, Hajduk, Osijek. To je praksa da se klub i igrač dogovore o mjesečnoj naknadi. Nažalost, u Hrvatskoj plaća ne zadovoljava apetite igrača pa se dogovore oko podjele novca od transfera – ovisno od kvalitete igrača. To je apsolutno legitimno. Igrač ima pravo dobiti taj novac”, poručuje Vrbanović.

“Mamić je građanski ugovor s Modrićem sklopio dok nije bio u Dinamu. Znači nije nikako zlorabio svoj položaj u Dinamu”, rekao je Prodanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrbanović je na kraju napao Brlekovića koji ga je ranije provocirao označivši ga i dalje drugim čovjekom hrvatskog nogometa iako je suočen s teškim optužbama.

“Danas smo saznali tko je dno dna. To su ovakvi sugovornici kao što je Brleković”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.