Više nije izbornik: Nakon napada na Filipa Hrgovića i Željka Mavrovića Leonard Pijetraj dobio otkaz!

Foto: fah

Donedavni izbornik hrvatske muške boksačke reprezentacije, Leonard Pijetraj, nakon kontroverzne tiskovne konferencije tijekom koje je više puta žestoko napao najboljeg hrvatskog boksača Filipa Hrgovića te bivšeg hrvatskog boksača Željka Mavrovića, dobio je otkaz i to jednoglasnom odlukom Izvršnog odbora HBS-a. Dogodilo se to dan nakon prepucavanja po medijima s direktorom hrvatske boksačke reprezentacije, već spomenutim Mavrovićem, koji je uvrede na račun njega i Hrgovića izrečene na tiskovnoj konferenciji od strane Pijetraja nazvao ”idiotarijama.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(VIDEO) Sramotan napad Leonarda Pijetraja na Mavrovića i Hrgovića, spominjao čak i križ: ‘Nitko više ne pada na Thompsona i kockice’

Mavrović odgovorio Pijetraju i otkrio hoće li ga tužiti: ‘To je ispod svake razine, to je sve gomila idiotarija’

Mavrović ponovno odgovara Pijetraju: ‘Nakon poraza na SP-u dolaze pred novinare i veličaju svoje znanje i boksačko umijeće, rezultate’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog boksačkog saveza jednoglasnom odlukom Pijetraju je uručen otkaz, a za vršitelja dužnosti unutar seniorske muške boksačke reprezentacije je izabran Dorijan Ćalić, piše portal 24 sata.

Dakle, kako smo već rekli, odluka je stigla dan nakon prepucavanja po medijima Pijetraja s direktorom reprezentacije Željkom Mavrovićem o mjestu Filipa Hrgovića u olimpijskom timu. Podsjetimo, Pijetraj je  gurao je tezu prema kojom je na Olimpijske igre u Tokio trebao ići Marko Milun, te da se naš najbolji boksač Filip Hrgović trebao boriti u kvalifikacijama.

Izvršni odbor hrvatskog boksačkog saveza usvojio je prijedlog organizacije Grand Prix Zagreb, koji će se održati od 6 do 10. studenog  2019. u Zagrebu u suradnji sa Zagrebačkim boksačkim savezom, prenosi portal 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.