Vraća li se Andrej Kramarić na vrijeme? ‘Bit će sve OK, vraćam se u punoj snazi’

Foto: fah

Andrej Kramarić i dalje se oporavlja od operacije koljena, pa se još neko vrijeme neće moći vratiti na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osjećam se dobro i samouvjeren sam, ali kako sam točno vidjet ću tek kad ponovno budem trenirao punim tempom. Nedostaje mi teren, ali vratit ću se jak”, kaže Kramarić za Sportske novosti.

Pitanje je hoće li se uspjeti vratiti na vrijeme za nove reprezentativne utakmice.

“Oporavak ide polako, ali bit će sve u redu. Kad osjetim da je taj trenutak, tada ću se vratiti. Možda za neka dva-tri tjedna”, pojasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić je svakako igrač koji treba reprezentaciji – u Bundesligi je zabio 50 golova u 113 utakmica, pritom ima i 24 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.