Vratili se revoltirani u Čačak: FIBA zabranila Srbima šajkače na EuroBasketu

Foto: FIBA

Krovna svjetska košarkaška organizacija FIBA zabranila je Srbima na EuroBasketu šajkače. Naime, četvorica navijača košarkaške reprezentacije Srbije, koja se plasirala u četvrtfinale EuroBasketa, nisu skrivala nezadovoljstvo odlukom FIBA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski navijači vratili su se u svoj Čačak, razočarani jer tvrde da su njihove šajkače donosile sreću Srbiji. Europsko prvenstvo su zbog toga odlučili pratiti pred TV ekranima. Inače, šajkače su donijeli na Europsko prvenstvo od kuće.

“Drugi dio natjecanja pratit ćemo u Srbiji. Bolje da gledamo ispred televizora sa šajkačama jer su one dosad nosile sreću našim košarkašima. Pa zadnje četiri utakmice nisu nikome smetale. Čak smo i himnu pjevali okruženi Turcima. Šajkače će dočekati košarkaše na aerodromu”. rekao je za Novosti jedan srpski navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.