Vrsaljku ovacije cijelog stadiona: Uvijek ćeš biti jedan od nas

Foto: snimka zaslona HRT

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko bio je poseban gost Atletico Madrida na utakmici protiv Betisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu 27. kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid je pobijedio Real Betis s 1:0 učvrstivši se na trećoj poziciji Primere.

– Uvijek ćeš biti jedan od nas, dobrodošao kući, objavio je Atletico Madrid na društvenim mrežama.

Vrsaljko je pratio utakmicu iz svečane lože, a u trenutku kada je službeni spiker izrekao njegovo ime, na tribinama su krenule ovacije i pljesak za hrvatskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko je bio Atleticov član od ljeta 2016. do ljeta 2022. kada je kao slobodan igrač otišao u grčki Olimpiakos, da bi potom završio igračku karijeru.

Zadranin je s Atleticom osvojio Europsku ligu 2018. i španjolsko prvenstvo 2021., a njegovo ime upisano je na pločicu pokraj stadiona Metropolitano, gdje su imena svih igrača koji su tijekom 120 duge povijesti kluba nastupili minimalno 100 puta, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.