Vučić: Zvezda je imala pravo odbiti podržati Ukrajinu, a za reprezentaciju čekamo pad Mariupolja

vučić
Foto: fah

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentirao je potez košarkaša Crvene zvezde prije utakmice Eurolige protiv Žalgirisa u Kaunasu prošle nedjelje. Košarkaši Žalgirisa, kao i suci utakmice, zajednički su držali transparent u ukrajinskim bojama na kojem piše: “Zaustavite rat”. U tome su odbili sudjelovati košrakaši Crvene Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Igrači Crvene Zvezde odbili pružiti podršku ukrajinskom narodu: Nisu htjeli držati zastavu s natpisom Zaustavite rat

Vučić je rekao da ne zna o kakvom se transparentu radi, a nakon što su mu pokazali sliku s utakmice, odgovorio je: “To je klupska odluka. Imaju pravo na tako nešto jer, da su oni napisali samo ‘Zaustavite rat’, onda ne bi bilo problema. Poanta je u bojama u kojima je ta zastava bila. To je odluka kluba.”

“To je, dakle, odluka kluba, ali što se reprezentacije tiče, morat ćemo donijeti odluku. Skoro sam siguran da će to morati. Dan kada padne Mariupolj, čekajte i gledajte”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.