Wimbledon: Sjajna Ana Konjuh i u osmini finala ženskih parova

Foto: fah

Nakon što je u petak po prvi put u karijeri izborila mjesto u osmini finala pojedinačne konkurencije u Wimbledonu, 19-godišnja hrvatska tenisačica Ana Konjuh u subotu je sa Brazilkom Beatriz Haddad Maiom izborila mjesto u osmini finala ženskih parova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konjuh i Maia su u 2. kolu španjolski par Arruabarrena – Parra-Santonja sa 6-4, 4-6, 6-0. U osmini finala čekaju ih 9. nositeljice, Tajvanka Hao-Ching Chan i Rumunjka Monica Niculescu.

Konjuh će u subotu još nastupiti i u 2. kolu turnira mješovitih parova, u kojem joj je partner hrvatski Davis Cup reprezentativac Nikola Mektić, a njihovi suparnici su Tajvanka Hao-Ching Chan i Nizozemac Jean-Julien Rojer.

Pregled rezultata do sada odigranih subotnjih mečeva 3. kola pojedinačne konkurencije kod tenisača i tenisačica u Wimbledonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

WIMBLEDON, tenisači – 3. kolo

Sam Querrey (SAD) – Jo-Wilfried Tsonga (Fra) 6-2, 3-6, 7-6 (5), 1-6, 7-5

Miloš Raonić (Kan/6) – Albert Ramos-Vinolas (Špa/25) 7-6 (3), 6-4, 7-5

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grigor Dimitrov (Bug/13) – Dudi Sela (Izr) 6-1, 6-1, predaja

WIMBLEDON, tenisačice – 3. kolo

Garbine Muguruza (Špa/14) – Sorana Cirstea (Rum) 6-2, 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Agnieszka Radwanska (Polj/9) – Timea Bacsinszky (Švi/19) 3-6, 6-4, 6-1

Svjetlana Kuznjecova (Rus/7) – Polona Hercog (Slo) 6-4, 6-0

Magdalena Rybarikova (Slk) – Lesia Curenko (Ukr) 6-2, 6-1

PETRA MARTIĆ (HRV) – Zarina Dijas (Kaz) 7-6 (6), 6-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Coco Vandeweghe (SAD) – Alison Riske (SAD) 6-2, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.