WTA Cincinnati: Karolina Pliškova brani ‘jedinicu’, Halep napada

Foto: fah

Prva tenisačica svijeta Čehinja Karolina Pliškova pobijedila je Dankinju Caroline Wozniacki sa 6-2, 6-4 u četvrtfinalu WTA turnira u Cincinnatiju te ostala u prilici obraniti naslov osvojen prošle godine i ostati na čelnom mjestu pojedinačne WTA ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno ju ugrožava Rumunjka Simona Halep koja je do polufinala stigla pobjedom 6-4, 7-6 (1) nad Britankom Johannom Kontom.

Pliškova će u polufinalu igrati protiv aktualne wimbledonske pobjednice Španjolke Garbine Muguruze, dok Halep čeka Amerikanka Sloane Stephens. Probiju li se Čehinja i Rumunjka do finala Cincinnatija, u nedjelju ćemo gledati dvoboj s dvostrukim ulogom – za pobjednički trofej i za svjetski ‘broj 1’.

WTA Cincinnati – četvrtfinale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karolina Pliškova (Češ/1) – Caroline Wozniacki (Dan/6) 6-2, 6-4

Garbine Muguruza (Špa/4) – Svjetlana Kuznjecova (Rus/8) 6-2, 5-7, 7-5

Sloane Stephens (SAD) – Julia Goerges (Njem) 6-1, 7-6 (3)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simona Halep (Rum/2) – Johanna Konta (VB/7) 6-4, 7-6 (1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.