Za prekid u Maksimiru kriva Torcida, Dinamu pobjeda 3-0

Derbi posljednjeg, 36. kola HNL-a koji je odigran u subotu registrirat će se 3-0 pobjedom Dinama. Tako je odlučio povjerenik za natjecanje Josip Brezni. Podsjećamo, utakmica je prekinuta u 85. minuti pri vodstvu “modrih” 1-0, a zbog opetovanog homofobnog i ksenofobnog neprimjerenog vrijeđanja od strane Torcide smještene na južnoj tribini Maksimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prema propisima Hrvatskog nogometnog saveza klubovi su odgovorni za ponašanje svojih navijača te je jasno da Hajduk snosi odgovornost za prekid utakmice – piše između ostalog u priopćenju na stranici Prve hrvatske nogometne lige.

Splitski klub može uložiti žalba Komisiji za žalbe Udruge Prve HNL u roku od dva dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.