Zadarska županija poziva: Oblikujte razvoj županijskog športa i sudjelujte u nagradnoj igri

Foto: fah

Zadarska županija, koja radi Plan razvoja športa od 2021. do 2030. pozvala je građane da se pridruže njegovoj izradi i pritom sudjeluju u nagradnoj igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Županija je u ponedjeljak na svojim mrežnim stranicama objavila kratak upitnik kojim želi saznati što građani misle o trenutnom stanju županijskog športa i definirati njihove potrebe.

Koliko često posjećuju športske događaje, u kojim prostorima vježbaju, koliko mjesečno izdvajaju za športske aktivnosti, neka su od pitanja iz upitnika čijim se ispunjavanjem može sudjelovati u u nagradnoj igri u kojoj će dvoje dobitnika osvojiti godišnju pretplatu na utakmice KK Zadra.

Uz slogan “Pokret s vizijom!” po prvi put se dugoročno planira športski život Zadarske županije. Plan će biti usklađen s aktualnim Nacionalnim programom športa donijetim u srpnju 2019. godine, a njegovom izradom rukovodim Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo da se radi o razvoju školskog ili natjecateljskog športa, športske infrastrukture, rekreacije u slobodno vrijeme, svaki aspekt športskog života se mora razvijati prema stvarnim potrebama i željama stanovnika sredine. Stoga je sudjelovanje stanovnika u procesu izrade Plana ključno, poručuje Zadarska županija.

Sve novosti i informacije vezane uz izradu Plana mogu se pratiti na službenoj Facebook stranici Pokret s vizijom – Plan razvoja športa Zadarske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.