Zajec će smijeniti Jakirovića na kraju sezone, bivšem treneru već je ponuđena klupa?

Foto: fah

Predsjednik Dinama Velimir Zajec zahvalit će treneru Sergeju Jakiroviću, čestitati mu na uspjesima, te mu onda pokazati – izlazna vrata. A bivšem treneru već je ponuđena ova klupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportske novosti tvrde kako to navodno zna i trener Dinama… Dinamo je počeo gaziti i evo ga sad nadomak obrane naslova i u finalu Kupa. Ali na kraju ove sezone Zajec više ne misli zadržati Jakirovića, makar ovaj u Maksimir donese sve trofeje.

Klupa je, po istom mediju, ponuđena Igoru Bišćanu. Koji je mijenjen nakon onog poraza od AEK-a u Ateni kad su Modri ispali iz igre za Ligu prvaka. Ali isto tako informacije govore da Bišćan još nije odgovorio na tu ponudu, da očito dvoji želi li se vratiti na modru klupu ili ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.