Zanimljiva ponuda Portugalaca za Bolta: Tri hamburgera tjedno i neograničenu količinu piva

Foto: Fah

Usain Bolt završio je karijeru u atletici, no, odlučio se posvetiti nogometu. Tako je njegov menadžer, Ricky Simms, u nedavnom razgovoru za britanske medije, rekao kako Bolt ima 12 ponuda od profesionalnih klubova tako da još uvijek razmatra opcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javio se i portugalski četvrtoligaš Beira-Mar, nekoć klub legendarnog Eusebija.

“Usain Bolt, zadržat ćeš žuto, a zbog nas ćeš još uvijek biti prvak,” započeo je objavu na svojem Facebooku portugalski klub pa nastavio: “Beira Mar, klub koji ostvaruje sve snove, objavljuje kako je spreman ispuniti sve snove najboljem sportašu svih vremena! Usain Bolt, dođi i ostvari sve svoje snove, dođi i igraj za Beiru Mar.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalci mu nude “čast nošenja našeg dresa, najbolje navijače na svijetu,” ali i – tri odreska ili hamburgera tjedno, no njihova ponuda ne uključuje pomfrit jer “teška su vremena za sve”. Tu je i besplatan razgled grada brodom, mobitel i neograničena količina piva u kafiću stadiona, pitamo se kako bi Bolt ovu ponudu mogao odbiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.