Zašto je Ibrahimović spominjao ‘voodoo’ u sukobu s Lukakuom, koji je inače kršćanin?

Foto: Snimka zaslona

U velikom milanskon derbiju Inter je pobijedio Milan te se tako potvrdilo kako Milan ipak nema momčad sposobnu da se već ove sezone izbori za naslov prvaka Italije, što ne znači da neće pokušati. Derbi je obilježen i ružnim scenama sukoba koji su imali igrač Milana Zlatan Ibrahimović i Interovac Romelu Lukaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Palo je dosta teških riječi, Ibrahimović nije izdržao te je i isključen. Naime, bivši švedski reprezentativac je u jednom trenutku poručio belgijskom nogometašu da ‘ide raditi ona svoja voodoo s*anja’. Isprovocirani Lukaku je zbog toga poludio te se želio obračunati s Ibrahimovićem. Ibrahimović se referirao na jedan detalj koji je prije dvije godine u javnost iznio većinski vlasnik Evertona Ferhad Moshiri. Naime, Moshiri je kazao kako je Lukaku u ljeto 2017. godine odbio novi ugovor od Evertona zbog voodoo poruke koju je dobio.

“Ponudili smo mu bolji ugovor nego Chelsea, njegov agent je došao kako bi se ugovor završio, sve je bilo spremno, nakon čega je Romelu pozvao majku. Zatim je rekao da je bio na hodočašću u Africi ili negdje drugdje, da je imao voodoo sesiju i da mu je prenijeta poruka kako mora ići u Chelsea”, rekao je tada Moshiri.

Naravno Lukaku je demantirao ovu priču te je odbio Chelsea nakon čega je završio u Manchester Unitedu. Lukaku je Moshiriju zaprijetio tužbom zbog ove, kako je belgijski nogometaš kazao, klevete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Romeluova odluka nema nikakve veze sa voodoo magijom. On je kršćanin i nema nikakve veze s takvim vjerovanjima. To nije dio njegovog života i vjerovanja. Jednostavno nije imao povjerenja u projekt gospodina Moshirija. Zato nije želio potpisati nikakav ugovor, želio je napraviti novi korak u karijeri. Vidjet ćemo hoćemo li pokrenuti sudski postupak”, priopćeno je tada iz Lukakuovog tima.

Iako je Ibrahimović sve to znao odlučio je ponovno na sebi svojstven način izazvati cirkus te je opravdano isključen, a njegov je klub zasluženo poražen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.