Zašto je ljubimac Delija Veselin Vujović napustio Zagreb? ”Imam neku zemlju u Crnoj Gori, a veći dio u Srbiji”

Foto: fah

Crnogorski rukometni stručnjak, Veselin Vujović, nakon gotovo osam mjeseci više nije trener rukometaša Zagreba. Kako smo već pisali Vujović je, barem je tako na društvenim mrežama objavio RK Zagreb, otišao zbog osobnih razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, mnoge je zanimalo koji su to osobni razlozi natjerali ljubimca navijača Crvene zvezde, zloglasnih Delija, da nakon samo pola godina napusti klupu najtrofejnijeg hrvatskog rukometnog kluba.

”Rekao sam Zoranu Gopcu da ako imaju nekog trenera koji zadovoljava kriterije, da ga dovedu odmah. Ja se mogu vratiti tek za četiri-pet mjeseci kad i ako riješim ove stvari”, rekao je Veslin Vujović.

Koji su to osobni razlozi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”U pitanju su imovinsko-pravni odnosi. Angažirao sam odvjetnike, ali moram stalno biti na licu mjesta. U pitanju su nekakva mjerenja i moram biti tamo. Manji je dio te zemlje u Crnoj Gori, a veći u Srbiji.”

Vujović, podsjetimo, napušta Zagreb zbog zemlje, mada je u rujnu prošle godine potpisao trogodišnji ugovor. Prije tri dana se vratio u Zagreb, nakon čega je održao prvi trening s momčadi, prvi poslije prisilne pauze uzrokovane pandemijom. Stanku zbog pandemije koronavirusa Vujović je proveo u Srbiji, točnije u Šapcu.

”Ne bi bilo fer prema Zagrebu da sam ostao trener. Mjesecima imam te probleme, a sad ne bih mogao biti na početku priprema za novu sezonu niti bih se mogao posvetiti ekipi na način na koji treba. Rastali smo se u dobrim odnosima”, poručio je Vujović za kraj, prenosi portal 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već pisali Vujović je u prvom svom mandatu u Zagrebu od 2014. do 2016. godine bio daleko uspješniji, u novom mandatu nije bio blizu starim rezultatima, a Zagreb nije uspio dovesti do nokaut-faze Lige prvaka.

(VIDEO) Kako je razdragano mahao navijačima Crvene zvezde: Kandidat za hrvatskog rukometnog izbornika Veselin Vujović dobio ovacije Delija u Beogradu!

Glede Delija, Veselin Vujović bio je nazočan na jednoj utakmici košarkaške Eurolige između Crvene zvezde i Efesa u Beogradu. Tada su ga Delije, uz već uobičajeni fašistoidni dekor, dočekale ovacijama, a on im je razdragano mahao. Na tribinama dvorane transparent ”Vukovar” na ćirilici i obvezni tenk, kao dekor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.